top
ue mmuncii fse fse oipostru CNDIPT
UE MMuncii FSE IS OI CNDIPT

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Al treilea seminar tematic

În data de 24 aprilie 2014 a fost organizat la hotel IBIS, Gara de Nord, Bucureşti, al treilea seminar tematic din cadrul proiectului.

Seminarul tematic nr. 3 are ca scop principal diseminarea exemplelor de bună practică în ceea ce priveşte funcţionarea unităţilor de învăţământ profesional din Austria şi România cu privire la evaluarea competenţelor profesionale ale elevilor. Acest seminar se bazează pe informarea reprezentanţilor desemnaţi de la nivelul fiecărui judeţ din ţară / de la nivelul municipiului Bucureşti asupra aspectelor sesizate de către participanţii la cele 4 vizite de studii realizate în cadrul proiectului. În afara unităţilor de învăţământ profesional din Austria, au fost vizitate şi alte instituţii relevante pentru realizarea evaluării competenţelor profesionale ale elevilor, pentru asigurarea unei inserţii socio profesionale de succes ulterioare absolvirii.

Participanţii la acest eveniment au fost:

· reprezentanţi ai participanţilor la vizitele de studiu

· reprezentanţi de la nivelul fiecărui judeţ din tară şi ai municipiului Bucureşti

· preşedinte DWK, Caditec Braşov, Şcoala Profesională Germană KRONSTAND, Braşov

Puteţi descărca aici documentele suport ale seminarului:Al doilea seminar tematic

În data de 21 iunie 2013 a fost organizat la hotel LEVOR, Bucureşti, al doilea seminar tematic din cadrul proiectului.

Acest seminar tematic are ca scop principal informarea reprezentanţilor Caselor Corpului Didactic despre Programele de formare a cadrelor didactice derulate în cadrul proiectului. Faptul că acest seminar are loc după finalizarea derulării a două Programe de formare,  A şi B, are o mare legătură cu asigurarea sustenabilităţii acestor programe şi a celor care vor urma. Obiectivul principal al seminarului a fost crearea unui cadru de colaborare între Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic şi Casele Corpului Didactic din municipiul Bucureşti şi cele 41 de judeţe din ţară în vederea formării unui număr mai mare de cadre didactice în programele derulate în cadrul acestui proiect şi nu numai. De asemenea, este foarte important ca şi cursurile derulate în prezent de către aceste organizaţii să fie la curent cu noile abordări în ceea ce priveşte evaluarea în învăţământul profesional şi tehnic.

Participanţii la acest eveniment au fost:

· experţi în cadrul programelor de formare

· reprezentanţi ai Caselor Corpului Didactic din Bucureşti şi din cele 41 de judeţe

Puteţi descărca aici documentele suport ale seminarului:Primul seminar tematic

In data de 14 septembrie 2012 a fost organizat la Scoala superioara Comerciala N Kretzulescu din Bucuresti primul seminar tematic din cadrul proiectului.

Acest seminar tematic a fost gândit în contextul strategiei de diseminare a proiectului, ca o etapă importantă, de obţinere a feedback-ului, după prima conferinţă, de lansare a proiectului şi după organizarea şi desfăşurarea primelor cursuri de formare din proiect.

Participanţii la acest eveniment au reprezentat categorii de beneficiari şi de actori educaţionali vizate de proiect:

  • formatori în cadrul proiectelor CNDIPT;
  • inspectori de specialitate pentru aria curriculară tehnologii;
  • participanţi la primele serii ale cursului de formare A;
  • cadre didactice din învăţământul profesional şi tehnic
Puteti descarca aici documentele suport ale seminarului:

 

 

bottom

Validare XHTML si CSS.
Copyright © CNDIPT 2009.