top
ue mmuncii fse fse oipostru CNDIPT
UE MMuncii FSE IS OI CNDIPT

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Derularea Programului de formare C “Dezvoltatori instrumente evaluare competenţe”

În perioada septembrie 2013–noiembrie 2013 s-a desfășurat programul C de formare continuă “Dezvoltatori instrumente evaluare competenţe” la care au participat 80 de cadre didactice din învățământul preuniversitar selectate din rândul cadrelor didactice certificate pentru programul de formare A. Programul de formare C face parte din categoria (3) - Program modular realizat prin stagii non-disciplinare – modul de durată medie (72 ore/18 credite profesionale transferabile) şi a fost acreditat OMECTS nr. 6568/20.12.2012 .

Programul de formare s-a derulat pe parcursul a 3 stagii de formare totalizând 72 de ore/18 credite profesionale. Cele 80 de cadre didactice au obţinut în proporţie de 100% Atestate de formare continuă a personalului didactic şi Fişele competenţelor şi a disciplinelor / temelor.

Platforma pe care este postat Programul de formare C: Dezvoltataori de instrumente de evaluare permite accesul cu numele de utilizator guest și parola guest.

Mai jos vă punem la dispoziție un număr de 16 portofolii model a cursanţilor la Programul de formare C “Dezvoltatori instrumente evaluare competenţe”, portofolii conținând exemple de documente specifice dezvoltatorului de instrumente de evaluare a competențelor profesionale:

 

bottom

Validare XHTML si CSS.
Copyright © CNDIPT 2009.