top
ue mmuncii fse fse oipostru CNDIPT
UE MMuncii FSE IS OI CNDIPT

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Materiale de formare pentru Programul de formare A “Profesor-evaluator de competenţe profesionale”

În perioada august 2012 – februarie 2013 s-a desfășurat programul de formare continuă A “Profesor-evaluator de competenţe profesionale”, la care au participat un număr de 590 cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar selectate în urma trimiterii înscrierilor pe adresa de mail a proiectului. Programul A de formare face parte din categoria (2) - Programe tematice sau modulare realizate prin stagii non-disciplinare – modul de durată medie (48 ore/12 credite profesionale transferabile) și a fost acreditat prin Ordinul MECTS nr. 4736/12.07.2012.

Vezi aici Programul de formare A: Profesor – evaluator de competenţe profesionale.

 

Materiale de formare pentru Programul de formare B “Formatori evaluatori competențe profesionale”

În perioada aprilie 2013 – mai 2013 s-a desfășurat programul de formare continuă B “Formatori evaluatori competențe profesionale” la care au participat 42 de cadre didactice din învățământul preuniversitar selectate din rândul cadrelor didactice certificate pentru programul de formare A. Programul de formare B face parte din categoria (3) - Program modular realizat prin stagii non-disciplinare – modul de durată medie (72 ore/18 credite profesionale transferabile) şi a fost acreditat prin Ordinul MECTS nr. 6568/20.12.2012.

Materialele de formare (agenda cursului de formare, suportul de curs, activități de învățare, tutoriale moodle) le puteţi vizualiza pe platforma pe care este postat Programul de formare B: Formatori evaluatori competenţe profesionale, unde vă este permis accesul cu numele de utilizator guest și parola guest.

 

Materiale de formare pentru Programul de formare C “Dezvoltatori instrumente evaluare competenţe”

În perioada septembrie 2013–noiembrie 2013 s-a desfășurat programul C de formare continuă “Dezvoltatori instrumente evaluare competenţe” la care au participat 80 de cadre didactice din învățământul preuniversitar selectate din rândul cadrelor didactice certificate pentru programul de formare A. Programul de formare C face parte din categoria (3) - Program modular realizat prin stagii non-disciplinare – modul de durată medie (72 ore/18 credite profesionale transferabile) şi a fost acreditat prin Ordinul MECTS nr. 6568/20.12.2012.

Materialele de formare (agenda cursuluide formare, suportul de curs, activități de învățare, tutoriale moodle) le puteţi vizualiza pe platforma pe care este postat Programul de formare C: Dezvoltatori instrumente evaluare competenţe, unde vă este permis accesul cu numele de utilizator guest și parola guest.

 

Materiale de formare pentru Programul de formare D “Formatori monitori evaluare competențe”

În perioada ianuarie 2014 – martie 2014 s-a desfășurat programul de formare continuă D “Formatori monitori evaluare competențe” la care au participat 42 de cadre didactice din învățământul preuniversitar selectate din rândul cadrelor didactice certificate pentru programul de formare A. Programul de formare D face parte din categoria (3) - Program modular realizat prin stagii non-disciplinare – modul de durată medie (72 ore/18 credite profesionale transferabile) şi a fost acreditat prin Ordinul MECTS nr. 6568/20.12.2012.

Materialele de formare (agenda cursuluide formare, suportul de curs, activități de învățare, tutoriale moodle) le puteţi vizualiza pe platforma pe care este postat Programul de formare D: Formatori monitori evaluare competenţe, unde vă este permis accesul cu numele de utilizator guest și parola guest.

 

bottom

Validare XHTML si CSS.
Copyright © CNDIPT 2009.